Ha szeretnnk figyelembe venni a l termszetes tpllkozsi szoksait, akkor gyakran s kevs takarmnyt adjunk neki. Ez azt jelenti, hogy tbb kis adagot tegynk el, az abrakolsok kztt pedig legyen eltte szna, amit el tud rgcslni.
Az abrakot fldre tett vdrbe vagy etetcsszbe add, amit rendszerint a l szgyvel egy magassgban szerelnk fel. Figyelj oda, hogy gyakran mosd ki az etetjt, tartsd tisztn! Akrmilyen kis adag takarmnyt hagyjon is meg, mindig dobd ki.
Tmj meg egy sznahlt, s ksd fel olyan magasra, hogy az ells lbval vletlenl de tudjon belelpni, de azrt olyan magas se legyen, hogy a szna a l szembe hulljon. A sznahl madzagjt hzd keresztl a kiktkarikn, majd fzd vissza a sznahl aljba, s jra a karikba, vgl kss r egy gyorsan kioldhat biztonsgi csomt.
Sajt rs, ellopni tilos!
Szandi |